vibyggerislandrom.blogg.se

Ny blogg?

Publicerad 2015-12-29 19:07:24 i Allmänt,

Funderar på att starta en ny blogg; "Dagens blåmärke". Sandra arbetar med kroppen och får nya blåmärken varenda dag! ;-) 

Det går sakta nu, satt dekorbrädor nedanför nedersta midjan i tre dagar... Mäter fel, sågar fel. Gersågar åt fel håll, tänker fel. Men imorgon kan vi äntligen fortsätta panelsättningen! :-) den stående panelen är färdigkapad och spontad så det borde gå fort att få upp den. Borde... ;-) 

Söndag var jättekall, tinade knappt upp i Danne och Jennies bastu på kvällen! Måndag också kall, som tur var kom Karin, Calle och Kjell med kaffe och gofika till oss så vi fick värma oss och surra lite :-) idag kom Ida och Daniel på besök, blev såklart kaffepaus då också :-) vi är rätt duktiga på kaffepauser!
Ida kände att hon ville bidra till husbygget så vi letade upp ett ställe hon fick spika in en spik på. Tack för hjälpen Ida! Utan den spiken på dekorbrädan skulle huset aldrig hålla ihop! :-) synd den inte kommer synas under midjeblecket...

Dåligt med kort när det inte syns att vi gjort nåt. En bild har det blivit, upptäckte nämligen att dekorbrädorna är lokalproducerade, från Gällö! :-) Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela