vibyggerislandrom.blogg.se

Oj!

Publicerad 2016-10-16 21:53:56 i Allmänt,

Jag hinner inte med! Jobba, bygga, städa, tvätta. Det är ungefär det vi hinner, knappt. Blogga hinns inte med verkar det som! Vi kör en resumé.

Vi har gjort i ordning ett hörn i garaget där värmepumpen ska stå. Efter en vecka i Örnsköldsvik hittade schenker äntligen pumpen i Östersund så nu har den kommit. Bara röris kvar som ska koppla in den.

Aqua har varit här och borrat ett djupt hål, 240 meter för att vara exakt (får vi hoppas. Det var vad vi beställde men jag ska nog inte kontrollmäta...) dom hade med sig en cool mackapär!

Lösullsbilen kom. Besviken. Såg ut som vilken lastbil som helst. Men varmt blev det! Och innan den kom fick vi krypa på garagevinden och spika lite vindavledare som lossnat.

Vi har fått ytterbelysning! Blev så himla bra! 😃 det är skräpigt på gårn så kolla på huset istället.

Vi har fått på dörrar på garaget, skönt att ha det klart innan vintern. Borde kanske dreva och sätta foder också för optimal komfort 😉

Kakelsättarna har börjat med tätskikt och flytspackel och allt sånt där. Och även satt upp lite kakel o badrummet nere 😃

Idag har mamma och pappa varit här och plockat massa skräp och städat ihop högarna så det ser bättre ut, tusen tack för hjälpen!

Therese och Jörgen har hjälpt oss att gipsa på övervåningen och Jens och Andreas har börjat med innertaket! 😃 vit pärlspont 👌🏼

Ska ta fram och kolla på to-do-listan någon dag snart, förhoppningsvis kan vi bocka av nåt! 😊

Skämtkraftstatusen är "v 42 men troligen v 43". Den som lever får se. Deras faktura blir nog elltänn hos mig iaf 🖕🏻👊🏻🔥💩

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela