vibyggerislandrom.blogg.se

Tisdag och onsdag

Publicerad 2016-01-27 22:28:50 i Allmänt,

Igår tisdag skulle vi såga lite på panelen för överblecken och måla så de brädorna var klara för att sätta idag. Meeeen... Med färgburken hemma i stan (den får inte frysa så vi tar med den till lägenheten varje dag) blev det inte riktigt som vi tänkt. Jens byggde ihop en byggfläkt och jag sågade panel till bortsidan av farstun så det bara ska vara att smacka upp när vi satt midjebleck. 

Idag satte vi dekorbräda och midjebleck och smackade upp mina försågade brädor. Går ju fort när man har förberett! 
Men först målade vi såklart, fick med färgburken idag! Vilken helg!

Publicerad 2016-01-24 20:43:50 i Allmänt,

Vad vi har hunnit med i helgen! Kalas för den här godingen, nästan lika lugnt kalas som bilden säger... ;-) eller int. 

Lördag satte vi panel, vad annars!? Ena halvan av framsidan klar, och östra gaveln påbörjades. Såga ur för överbleck och måla, sätta panel någon annanstans medan färgen torkar. 


Gjorde en eld i eldkorgen också. 


Avslutade med bastu och tacos hos Danne och Jennie :-)

Idag har Inger, Rolf och Therese varit och hjälpt till. Inger sågchef, Roffe och Therese har satt panel. Vi har satt midjebleck och mer panel. Fönsterfoder och bleck också uppe, det saknades några foder så det får vi ringa om imorgon, kanske det kommer flera :-)
Tusen tack för hjälpen den här helgen, också! Och tack för jättegod lunch, Therese :-)

Äntligen!

Publicerad 2016-01-17 20:39:17 i Allmänt,

Ja äntligen lite vettig temperatur ute så vi kan snickra! Det var väl två veckor sen vi kunde göra något vettigt senast. 

Vi började sätta dekorbräda och midjebleck på farstun och lagom tills det var uppe kom Inger och Rolf. Inger blev såg-chef och Roffe och jag (Sandra) började sätta panel. Strax efter kom även May-Ewy så Jens fick kvalitetstid med sin mamma medan de fortsatte med dekorbrädor runt huset. 

Kul att vara igång igen, har haft lite dåligt samvete när vi inte varit där på två helger (fast vi hade inte kunnat göra nåt i kylan ändå!). 

Tack för hjälpen idag! :-)

Det blir såååå braaaaa! :-)
O så en bild från i tisdags när vi skottade snö några timmar. 


Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela