vibyggerislandrom.blogg.se

Det går fort för snickarna!

Publicerad 2015-11-10 19:52:19 i Allmänt,

Våran privata spanare Jennie skickade en bild igår från byvägen, här håller det på att dyka upp ett hus! :-) 

Vi var ut på lunchen och kollade, dom verkar flitiga, snickarna våra! 


På fredag säger dom att dom har gjort sitt och det blir våran tur att sätta igång. Börjar med att sätta panel medan ställningen är kvar, sen börjar vi inne. 

Innan dess skulle vi ha gjort mer klart inne i garaget, plasta taket och isolera texempel. Började plasta i helgen som var. Inte det lättaste när man är en tvärhand hög och tålamodet inte alltid är på topp. Men Jens är ju tålamodet själv så det löste sig, såklart! :-) 

Ikväll är det paus i byggandet, ibland måste man bara få vara ledig och äta tårta! 
frukosttårtan

Kvällstårtan 

Kommentarer

Postat av: Anneli

Publicerad 2015-11-11 08:59:32

Hej!
Vad roligt att följa erat husbygge, det kommer ju bli superbra:) Vi är också sugna på att bygga hus snart och har också kikat på Fiskarhedenvillan. Jag har en liten fråga om det går bra :) Vilka byggåtaganden har ni anlitat entreprenad till och vilka tänkte ni göra själva? Hoppas allting går bra och enligt plan! Ha det gott :) //Anneli (fd.klasskompis :))

Svar: Tack, va kul att du läser :) vi är väldigt nöjda med Fiskarhedenvillan än så länge, och det är så kul att man kan ändra planlösning nästan hur som helst :) vi har bara anlitat för att gjuta platta och byggåtagande 1, stomrest och vädertätt. Sen har vi köpt till att dom lägger taktegel också. Sen ska vi försöka göra det mesta själv, och anlita till VVS och målning. Resten tror vi att vi kan själv :) hoppas ni hittar ett fint ställe att ställa ert hus på :)
vibyggerislandrom.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela